2022 Mutfak Perde Modelleri | Maltepe Perdeci

Mutfak perde modelleri Maltepe perdeci mağazalarında fazlaca çeşide sahiptir. Mutfak perdelerindeki şıklığı Maltepe’de bulabilirsiniz.

Mutfak perdelerinde en çok aranan özellik perdenin güneşi iyi engellemesidir. Özellikle mutfak oldukça çok güneş alıyorsa daha çok koyu renkler perde seçiminde tercih edilir.

Koyu renkler, antrasit renkler hem modern hem de şık bir görünüme sahiptir. Perdenin bir diğer önemli özelliği mahremiyet sağlıyor olmasıdır. Perde seçimi sırasında İstanbul gibi büyük bir il içerisinde zorlanmazsınız.

Zorlanmayacağınız konu model çeşitliliğinin fazla olmasıdır. Fakat seçim sırasında model çeşitliliğinin yanı sıra kaliteli ürün seçiminden yana tercihinizi kullanmalısınız. Mutfak için kullanılacak perdeler kısa ve uzun olmak üzere iki boyda tercih edilebilir.

Maltepe perdeci dendiğinde akla gelen en mühim özellik kaliteli kumaş cinsleridir. Kaliteli kumaş cinslerinden ve malzemelerinden üretilen perdeler uzun ömrü bünyesinde bulundurur.

Mutfak Perde Modelleri Stor Kullanımı Maltepe Perdeci

bostancıperde-2022-mutfak-perde-modelleri-maltepe-perdeci (3)
2022 Mutfak Perde Modelleri | Maltepe Perdeci

Stor perde kullanımı mutfak içerisinde en çok tercih edilen çeşitlerdendir. Mutfaktaki camınız özellikle ocağa yakınsa tül perde veya fon perde seçiminden uzak durmanız gerekecektir.

Pencerenizin açık olması durumunda oluşan rüzgâr sonucu tül perde uçuşarak ocağa yaklaşabilir. Bu durumda tahmin edersiniz ki kötü sonuçlu kaza ve problemlere yol açabilir.

Bu nedenle mutfaktaki camınız ocağa yakınsa en doğru ve uygun tercih, stor perdeden yana olan tercih olacaktır. Stor perde mutfak üzerindeki kolay kullanımı ile de oldukça çok tercih edilir. Stor perdenin yanı sıra zebra perde de mutfakta kullanılabilir.

Mutfak Perde Modelleri Dantel İşleme | Maltepe Perdeci Mağazaları

Mutfak perde modelleri arasında dantel işlemeli fon veya tül perdeler de yer alır. Tül perdenin tezgâh boyu mutfaklarda en ok tercih edilen çeşitler arasında yer almaktadır. Tül perde altına güneşlik kullanarak güneşten de korunabilirsiniz.

Tül perdeler naif görünümü ile danteli en iyi taşıyacak perde yapısına sahiptir. Maltepe üzerinde bulunan mağazalarda da tül perde çeşitlerine önem verilerek geniş bir yelpazede siz müşterilere sunum yapılmaktadır.

Tül perde bakımı ve kullanımı açısından da kullanıcılara kolaylık sunmaktadır. Çamaşır makinesi ile kolay bir şekilde temizlenebilen tül perdeler hassas program ile yıkanmalıdır.

Mutfak Perde Modelleri ve Fiyatları

bostancıperde-2022-mutfak-perde-modelleri-maltepe-perdeci (2)

Maltepe perdeci mağazaları içerisindeki fiyat aralıkları her markaya göre değişiklik göstermektedir. Perde metrekaresi, perde kumaşı ve perde modeli de fiyata etki etmektedir. Perdenin en ve boy ölçüleri fiyatı değiştirir.

Perde üretiminde kullanılan dikiş tekniği, ürün malzemeleri ve kumaşı da fiyata en çok etki eden faktörlerdendir. Eğer perde modelini eksik görüp perde aksesuarları arasından seçtiğiniz aksesuarı kullanırsanız fiyat yükselir.

Aksesuarlar birçok çeşidi bünyesinde bulundurarak, perdeye ayrı modern bir görünüm kazandırır. Perde üzerindeki etkisinin büyük olduğu aksesuarlar çoğunlukla tercih edilmektedir. İşte aksesuar çeşitleri şu şekildedir:

  • Braçollar
  • Renso
  • Fon bağı
  • Perde tokası
  • Perde tutucu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BİZE ULAŞIN